1.
2.
3.
V kaj verjamejo?

Verjamejo, da je večni napredek in prepričanje, da je uspeh odvisen le od nas samih, ključ do življenja, kjer ljudje počnemo stvari, v katerih strastno uživamo. Svoje prepričanje želijo z zgledom razširiti med ljudi!

Kako delujejo?

Zanje je ekipno delo ključ do uspeha. Vezi, ki jih pletejo s svojimi člani, strankami in gledalci, temeljijo na zaupanju in iskrenosti. S kreativnostjo, pogumom in inovativnostjo vsem, ki imajo stik z njimi, ponujajo navdihujoče doživetje.

Kdo so?

So v svetu vodilna akrobatska skupina, ki s svojimi atraktivnimi nastopi občinstvo navdušuje že več kot 8 let. Zaupajo jim globalna podjetja, veliki voditelji, starši, mladostniki in otroci iz celega sveta. Nastopili so več kot 900 krat v 35 državah na 5 kontinentih sveta. S svojim delovanjem ne razvijajo le vrhunskih športnikov, temveč tudi odgovorne in izobražene ljudi. Stremijo k temu, da vodijo z zgledom! Nastopajo z užitkom in strastjo!

Njihova zgodba:

Leta 2004 so začeli kot skupina prijateljev z željo, da svojo skupno strast nenehno razvijajo in svoje znanje pokažejo svetu. Kljub težkim začetkom in mnogim oviram nikoli niso obupali. Vedno so imeli odprta vrata za nove člane in skozi leta so se nam pridružili akrobati iz cele Slovenije. Leta 2013 so odprli svoj športni center, kjer svoje znanje in izkušnje prenašajo na mlajše generacije.

PROFESIONALNI ČLANI